Košík

  1. 1.
    0316348 - ÚOCHB 2009 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Kokoška, L. - Havlík, J. - Valterová, Irena - Sovová, Helena - Sajfrtová, Marie - Jankovská, I.
    Comparison of chemical composition and antibacterial activity of Nigella sativa seed essential oils obtained by different extraction methods.
    [Srovnání chemického složení a antibakteriální aktivity silice ze semen Nigella sativa, získané různými extrakčními metodami.]
    Journal of Food Protection. Roč. 71, č. 12 (2008), s. 2475-2480. ISSN 0362-028X. E-ISSN 1944-9097
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40550506; CEZ:AV0Z40720504
    Klíčová slova: Nigella * essential oil * supercritical fluid extraction
    Kód oboru RIV: CC - Organická chemie
    Impakt faktor: 1.763, rok: 2008
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0166296
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.