Košík

  1. 1.
    0206365 - UPB-H 20023009 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Krištůfek, Václav - Diviš, J. - Brož, J.
    Využití chloridu železitého pro stanovení náchylnosti brambor k obecné strupovitosti.
    [Use of FeCl3 for study of potato sensitivity to common scab.]
    Bramborářství: Odborný časopis Ústředního bramborářského svazu České republiky. Roč. 10, č. 2 (2002), s. 14-15. ISSN 1211-2429
    Grant CEP: GA AV ČR IBS6066001
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z6066911
    Klíčová slova: chlorogenic acid * potato sensitivity * scab
    Kód oboru RIV: EH - Ekologie - společenstva
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0101959
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.