Košík

  1. 1.
    0126986 - BFU-R 20033069 RIV JP eng J - Článek v odborném periodiku
    Gorinstein, S. - Yamamoto, K. - Katrich, E. - Leontowicz, H. - Lojek, Antonín - Leontowicz, M. - Číž, Milan - Goshev, I. - Shalev, U. - Trakhtenberg, S.
    Antioxidative properties of Jaffa sweeties and grapefruit and their influence on lipid metabolism and plasma antioxidative potential in rats.
    Biosciences Biotechnology and Biochemistry. Roč. 67, č. 4 (2003), s. 907-910. ISSN 0916-8451. E-ISSN 1347-6947
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5004920
    Klíčová slova: antioxidant * Jaffa seetie * grapefruit
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 1.025, rok: 2003
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0025212
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.