Košík

  1. 1.
    0126734 - BFU-R 20023033 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Gorinstein, S. - Leontowicz, H. - Lojek, Antonín - Leontowicz, M. - Číž, Milan - Krzeminski, R. - Gralak, M. - Czerwinski, J. - Jastrzebski, Z. - Trakhtenberg, S. - Grigelmo-Miguel, N. - Soliva-Fortuny, R. - Martin-Belloso, O.
    Olive oils improve lipid metabolism and increase antioxidant potential in rats fed diets containing cholesterol.
    Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 50, č. 21 (2002), s. 6102-6108. ISSN 0021-8561. E-ISSN 1520-5118
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5004920
    Klíčová slova: olive oils * phenols * rats
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 1.915, rok: 2002
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0024962
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.