Košík

  1. 1.
    0126733 - BFU-R 20023032 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Leontowicz, H. - Gorinstein, S. - Lojek, Antonín - Leontowicz, M. - Číž, Milan - Soliva-Fortuny, R. - Park, Y. S. - Jung, S. T. - Trakhtenberg, S. - Martin-Belloso, O.
    Comparative content of some bioactive compounds in apples, peaches and pears and their influence on lipids and antioxidant capacity in rats.
    Journal of Nutritional Biochemistry. Roč. 13, č. 10 (2002), s. 603-610. ISSN 0955-2863. E-ISSN 1873-4847
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5004920
    Klíčová slova: fruits * dietary fiber * polyphenols
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 1.459, rok: 2002
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0024961
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.