Košík

  1. 1.
    0518192 - EÚ 2020 CZ eng R - Recenze
    Slavková, Markéta
    Krajiny prostřených i prázdných stolů. I. Evropská gastronomie v proměnách staletí [Recenze].
    [Landscapes of Set and Empty Tables. I. European Gastronomy throughout the Centuries [Review].]
    [JEDLIČKOVÁ, B. (ed.); LENDEROVÁ, M. (ed.); KOUBA, M. (ed.); ŘÍHA, I. (ed.).: Krajiny prostřených i prázdných stolů. I. Evropská gastronomie v proměnách staletí. [Landscapes of Set and Empty Tables. I. European Gastronomy throughout the Centuries]. Univerzita Pardubice 2016. ISBN 978-80-7560-026-4]. Lidé města. Univerzita Karlova v Praze. Roč. 21, č. 2 (2019), s. 269-271. ISSN 1212-8112
    Institucionální podpora: RVO:68378076
    Klíčová slova: food * catering * history of gastronomy * Europe
    Obor OECD: Antropology, ethnology
    https://lidemesta.cuni.cz/LM-1119-version1-review.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0303360
     
     
  2. 2.
    0122394 - ARUB-Q 20033030 RIV CZ cze M - Část monografie knihy
    Jelínková, Dagmar - Kavánová, Blanka - Unger, J.
    Soupis středověkých nalezišť.
    [A Catalogue of the Middle Age localities.]
    80-86023-27-3. In: Oblast vodního díla Nové Mlýny od pravěku do středověku. Brno: Archeologický ústav Brno, 2002 - (Stuchlík, S.), s. 427-443. Spisy Archeologického ústavu AV ČR Brno., 20
    Grant CEP: GA MK PK96P03OPP013
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z8001916
    Klíčová slova: Nové Mlýny Dam * Middle Age
    Kód oboru RIV: AC - Archeologie, antropologie, etnologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0020673
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.