Košík

  1. 1.
    0110022 - UH-J 20043070 RIV CZ cze C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Štern, Petr - Pokorný, J. - Jedelská, M. - Panovská, Z. - Seifert, P. - Svoboda, Z. - Novák, B.
    Psychoreologie pomazánkových emulgovaných tuků.
    [Psychorheology of low-fat spreads.]
    Sborník přednášek z XLII. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků. Nelahozeves: UNILEVER ČR, 2004, s. 13-20. ISBN 80-86238-41-5.
    [Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků /42./. Stachy (CZ), 12.05.2004-14.05.2004]
    Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z2060917
    Klíčová slova: rheometry * sensory analysis * low-fat spreads
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0017118
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.