Košík

  1. 1.
    0104728 - BFU-R 20043110 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Gasowski, B. - Leontowicz, M. - Leontowicz, H. - Katrich, E. - Lojek, Antonín - Číž, Milan - Trakhtenberg, S. - Gorinstein, S.
    The influence of beer with different antioxidant potential on plasma lipids, plasma antioxidant capacity, and bile excretion of rats fed cholesterol-containing and cholesterol-free diets.
    [Vliv piva s různou antioxidační kapacitou na plazmatické lipidy, antioxidační kapacitu plazmy a vylučování žluči u potkanů krmených dietou obsahující a neobsahující cholesterol.]
    Journal of Nutritional Biochemistry. Roč. 15, č. 9 (2004), s. 527-533. ISSN 0955-2863. E-ISSN 1873-4847
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5004920
    Klíčová slova: beer * antioxidant compounds * antioxidant potential
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 2.591, rok: 2004
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0011994
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.