Košík

  1. 1.
    0090521 - ÚVGZ 2008 RIV DE eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Kyseláková, M. - Veverka, J. - Balík, J. - Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan
    Changes in polyphenolic compounds content during different grapevine treatment.
    [Vliv vinifikace na obsah polyfenolických látek.]
    8.Internationales Symposium Innovationen der Kellerwirtschaft. Stuttgart: Forschungsring des Deutschen Weinbaus, 2007, s. 276-276.
    [Deutscher Weinbaukongress/59/. Internationales Symposium Innovationen in der Kellerwirtschaft/8/. Stuttgart (DE), 20.04.2007-23.04.2007]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA525/06/1757
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
    Klíčová slova: polyphenolic compounds * vinificator * thermoflash
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0151388
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.