Košík

  1. 1.
    0053873 - ÚH 2007 RIV SK cze C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Štern, Petr - Svoboda, Z. - Novák, B. - Panovská, Z. - Šedivá, A. - Pokorný, J.
    Reologické, senzorické a užitné vlastnosti šlehaných tuků.
    [Rheological, sensory and used properties of whipped fats.]
    Zborník prednášok z XLIV. medzinárodnej konferencie z technológie a analytiky tukov. Bratislava: Palma-Tumys, 2006, s. 44-50. ISBN 80-86238-97-0.
    [Medzinárodná konferencia z technológie a analytiky tukov /46./. Liptovský Ján (SK), 10.05.2006-15.05.2006]
    Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
    Klíčová slova: whipped fats * rheology * sensory properties * texture
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0003849
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.