Košík

  1. 1.
    0053833 - ÚH 2007 NL eng A - Abstrakt
    Pokorný, J. - Štern, Petr - Panovská, Z. - Svoboda, Z.
    Comparison of sensory differences between high-trans and zero-trans whipped shortenings.
    [Porovnání senzorických rozdílů mezi šlehanými tuky s různým obsahem nenasycených trans-kyselin.]
    Sence of Diversity: Abstrakt Book. Hague: Elsevier, 2006. s. 131.
    [European Conference on Sensory Consumer Science of Food and Beverages /2./. 26.09.2006-29.09.2006, Hague]
    Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0141997
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.