Košík

  1. 1.
    0043300 - ÚMCH 2007 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Divers, T. - Balnois, E. - Feller, J.-F. - Spěváček, Jiří - Grohens, Y.
    The influence of O-formylation on the scale of starch macromolecules association in DMSO and water.
    [Vliv O-formylace na míru asociace škrobu v DMSO a ve vodě.]
    Carbohydrate Polymers. Roč. 68, č. 1 (2007), s. 136-145. ISSN 0144-8617. E-ISSN 1879-1344
    Grant CEP: GA ČR GA525/05/0273
    Grant ostatní: EU IHP Program(XE) HPMT-CT-2001-00396
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40500505
    Klíčová slova: starch * O-formylation * helix association
    Kód oboru RIV: CD - Makromolekulární chemie
    Impakt faktor: 1.782, rok: 2007
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0136324
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.