Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. 1.
    0604332 - ÚOCHB 2026 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Šoltysová, Markéta - Güixens-Gallardo, Pedro - Sieglová, Irena - Soldánová, Anna - Krejčiříková, Veronika - Fábry, Milan - Brynda, Jiří - Khoroshyy, Petro - Hocek, Michal - Řezáčová, Pavlína
    Using environment-sensitive tetramethylated thiophene-BODIPY fluorophores in DNA probes for studying effector-induced conformational changes of protein–DNA complexes.
    RSC Chemical Biology. Roč. 6, č. 3 (2025), s. 376-386. ISSN 2633-0679. E-ISSN 2633-0679
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) EH22_008/0004575; GA ČR(CZ) GX20-00885X
    Institucionální podpora: RVO:61388963
    Klíčová slova: Bacillus subtilis * transcription * repressor
    Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
    Impakt faktor: 4.2, rok: 2023
    Způsob publikování: Open access
    Web výsledku:
    https://doi.org/10.1039/D4CB00260ADOI: https://doi.org/10.1039/D4CB00260A
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0361714
     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    10.1039D4CB00260A.pdf51.6 MBVydavatelský postprintpovolen
     
  2. 2.
    0303886 - URE-Y 20010115 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Pokorný, Jiří - Hašek, Jiří - Jelínek, František - Šaroch, Jaroslav - Palán, B.
    Electromagnetic activity of yeast cells in the M phase.
    Electro and Magnetobiology. Roč. 20, č. 3 (2001), s. 371-393. ISSN 1061-9526
    Grant CEP: GA ČR GA102/97/0867; GA AV ČR KSK2067107 Projekt 07/01:4076
    Grant ostatní: EU COST(XE) OC 244B.40; EU COST(XE) OC 244BIS.10; EU COST(XE) OC 244B.40
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z2067918
    Klíčová slova: electromagnetic fields * cellular biophysics
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 0.333, rok: 2001
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0114070
     
  3. 3.def.record 'I2_TF_SHORT' not found in 'CavUnTablesd'
  4. 4.def.record 'I2_TF_SHORT' not found in 'CavUnTablesd'

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.