Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. 1.
    0605228 - MBÚ 2026 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Horníková, Tereza - Jelínková, Anna - Jirásková Zákostelská, Zuzana - Thon, Tomáš - Coufal, Štěpán - Poloučková, A. - Kopelentová, E. - Kverka, Miloslav - Makovický, P. - Tlaskalová-Hogenová, Helena - Šedivá, A. - Schwarzer, Martin - Šrůtková, Dagmar
    Genetic background and microbiome drive susceptibility to epicutaneous sensitization and food allergy in adjuvant-free mouse model.
    Frontiers in Immunology. Roč. 15 (2025), č. článku 1509691. ISSN 1664-3224. E-ISSN 1664-3224
    Grant CEP: GA MZd(CZ) NU20-05-00038; GA MŠMT(CZ) EH22_008/0004597
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: epicutaneous sensitization * food allergy * mast cells * germ-free * microbiome * mouse model of allergy
    Obor OECD: Immunology
    Impakt faktor: 5.7, rok: 2023 ; AIS: 1.693, rok: 2023
    Způsob publikování: Open access
    Web výsledku:
    https://www.frontiersin.org/journals/immunology/articles/10.3389/fimmu.2024.1509691/fullDOI: https://doi.org/10.3389/fimmu.2024.1509691
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0362835
     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Genetic background and microbiome drive susceptibility.pdf013.5 MBVydavatelský postprintpovolen
     
    Vědecká data: NCBI
  2. 2.def.record 'I2_TF_SHORT' not found in 'CavUnTablesd'

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.