Počet záznamů: 1
Phenolic compounds and antioxidant capacity in different-colored and non-pigmented berries of bilberry (Vaccinium myrtillus L.)
- 1.
SYSNO 0485724 Název Phenolic compounds and antioxidant capacity in different-colored and non-pigmented berries of bilberry (Vaccinium myrtillus L.) Tvůrce(i) Colak, N. (TR)
Primetta, A. K. (FI)
Riihinen, K. R. (FI)
Jaakola, L. (NO)
Grúz, Jiří (UEB-Q) RID, ORCID
Strnad, Miroslav (UEB-Q) RID, ORCID
Torun, H. (TR)
Ayaz, F. A. (TR)Korespondující/senior Ayaz, F. A. - Korespondující autor Zdroj.dok. Food Bioscience. Roč. 20, DEC (2017), s. 67-78 Druh dok. Článek v odborném periodiku Institucionální podpora UEB-Q - RVO:61389030 Jazyk dok. eng Země vyd. NL Klíč.slova Anthocyanin * Antioxidant * Bilberry * Phenolic acid * Vaccinium myrtillus Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0280674 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 2017_Colak_Food Bioscience_67.pdf 2 2.2 MB Jiná povolen
Počet záznamů: 1