Počet záznamů: 1  

Phenolic compounds and antioxidant capacity in different-colored and non-pigmented berries of bilberry (Vaccinium myrtillus L.)

  1. 1.
    SYSNO0485724
    NázevPhenolic compounds and antioxidant capacity in different-colored and non-pigmented berries of bilberry (Vaccinium myrtillus L.)
    Tvůrce(i) Colak, N. (TR)
    Primetta, A. K. (FI)
    Riihinen, K. R. (FI)
    Jaakola, L. (NO)
    Grúz, Jiří (UEB-Q) RID, ORCID
    Strnad, Miroslav (UEB-Q) RID, ORCID
    Torun, H. (TR)
    Ayaz, F. A. (TR)
    Korespondující/seniorAyaz, F. A. - Korespondující autor
    Zdroj.dok. Food Bioscience. Roč. 20, DEC (2017), s. 67-78
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Institucionální podporaUEB-Q - RVO:61389030
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.NL
    Klíč.slova Anthocyanin * Antioxidant * Bilberry * Phenolic acid * Vaccinium myrtillus
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0280674
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2017_Colak_Food Bioscience_67.pdf22.2 MBJinápovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.