Počet záznamů: 1  

Heat-Induced Structural Changes Affect OVA-Antigen Processing and Reduce Allergic Response in Mouse Model of Food Allergy

  1. 1.
    SYSNO0378866
    NázevHeat-Induced Structural Changes Affect OVA-Antigen Processing and Reduce Allergic Response in Mouse Model of Food Allergy
    Tvůrce(i) Goliáš, Jaroslav (MBU-M) RID
    Schwarzer, Martin (MBU-M) ORCID, RID
    Wallner, M. (AT)
    Kverka, Miloslav (MBU-M) RID, ORCID
    Kozáková, Hana (MBU-M) RID, ORCID
    Šrůtková, Dagmar (MBU-M) ORCID, RID
    Klimešová, Klára (MBU-M) RID
    Šotkovský, Petr (MBU-M)
    Palová-Jelínková, Lenka (MBU-M) RID
    Ferreira, F. (AT)
    Tučková, Ludmila (MBU-M) RID
    Zdroj.dok. PLoS ONE. Roč. 7, č. 5 (2012), s. 1-10. - : Public Library of Science
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant GA310/07/0414 GA ČR - Grantová agentura ČR
    GD310/08/H077 GA ČR - Grantová agentura ČR
    IAA500200801 GA AV ČR - Akademie věd
    IAA500200710 GA AV ČR - Akademie věd
    KJB500200904 GA AV ČR - Akademie věd
    2B06155 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    LC07017 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    CEZAV0Z50200510 - MBU-M (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.US
    Klíč.slova BRUSH-BORDER MEMBRANES * BIRCH POLLEN ALLERGEN * MURINE MODEL
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0210199
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Golias, Tuckova-Plos 12.pdf52.9 MBVydavatelský postprintpovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.