Počet záznamů: 1
Heat-Induced Structural Changes Affect OVA-Antigen Processing and Reduce Allergic Response in Mouse Model of Food Allergy
- 1.
SYSNO 0378866 Název Heat-Induced Structural Changes Affect OVA-Antigen Processing and Reduce Allergic Response in Mouse Model of Food Allergy Tvůrce(i) Goliáš, Jaroslav (MBU-M) RID
Schwarzer, Martin (MBU-M) ORCID, RID
Wallner, M. (AT)
Kverka, Miloslav (MBU-M) RID, ORCID
Kozáková, Hana (MBU-M) RID, ORCID
Šrůtková, Dagmar (MBU-M) ORCID, RID
Klimešová, Klára (MBU-M) RID
Šotkovský, Petr (MBU-M)
Palová-Jelínková, Lenka (MBU-M) RID
Ferreira, F. (AT)
Tučková, Ludmila (MBU-M) RIDZdroj.dok. PLoS ONE. Roč. 7, č. 5 (2012), s. 1-10. - : Public Library of Science Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant GA310/07/0414 GA ČR - Grantová agentura ČR GD310/08/H077 GA ČR - Grantová agentura ČR IAA500200801 GA AV ČR - Akademie věd IAA500200710 GA AV ČR - Akademie věd KJB500200904 GA AV ČR - Akademie věd 2B06155 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy LC07017 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy CEZ AV0Z50200510 - MBU-M (2005-2011) Jazyk dok. eng Země vyd. US Klíč.slova BRUSH-BORDER MEMBRANES * BIRCH POLLEN ALLERGEN * MURINE MODEL Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0210199 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup Golias, Tuckova-Plos 12.pdf 5 2.9 MB Vydavatelský postprint povolen
Počet záznamů: 1