Počet záznamů: 1  

Analysis of fatty acid esters of hydroxy fatty acids in edible mushrooms

  1. 1.
    SYSNO0567738
    NázevAnalysis of fatty acid esters of hydroxy fatty acids in edible mushrooms
    Tvůrce(i) Martínez-Ramírez, Felipe (FGU-C)
    Riečan, Martin (FGU-C) ORCID
    Čajka, Tomáš (FGU-C) RID, ORCID, SAI
    Kuda, Ondřej (FGU-C) RID, ORCID, SAI
    Korespondující/seniorKuda, Ondřej - Korespondující autor
    Zdroj.dok. LWT-Food Science and Technology. Roč. 173, 1 Jan (2023). - : Elsevier
    Číslo článku114311
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant LQ200111901, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaFGU-C - RVO:67985823
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.GB
    Klíč.slova chemotaxonomy * FAHFA * lipidomics * mushroom
    URLhttps://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.114311
    Trvalý linkhttps://hdl.handle.net/11104/0341654
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.