Počet záznamů: 1
Analysis of fatty acid esters of hydroxy fatty acids in edible mushrooms
- 1.
SYSNO 0567738 Název Analysis of fatty acid esters of hydroxy fatty acids in edible mushrooms Tvůrce(i) Martínez-Ramírez, Felipe (FGU-C)
Riečan, Martin (FGU-C) ORCID
Čajka, Tomáš (FGU-C) RID, ORCID, SAI
Kuda, Ondřej (FGU-C) RID, ORCID, SAIKorespondující/senior Kuda, Ondřej - Korespondující autor Zdroj.dok. LWT-Food Science and Technology. Roč. 173, 1 Jan (2023). - : Elsevier Číslo článku 114311 Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant LQ200111901, CZ - Česká republika Institucionální podpora FGU-C - RVO:67985823 Jazyk dok. eng Země vyd. GB Klíč.slova chemotaxonomy * FAHFA * lipidomics * mushroom URL https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.114311 Trvalý link https://hdl.handle.net/11104/0341654
Počet záznamů: 1