Počet záznamů: 1
The Phenolics and Antioxidant Properties of Black and Purple versus White Eggplant Cultivars
- 1.
SYSNO 0561307 Název The Phenolics and Antioxidant Properties of Black and Purple versus White Eggplant Cultivars Tvůrce(i) Colak, N. (TR)
Kurt-Celebi, A. (TR)
Grúz, J. (CZ)
Strnad, Miroslav (UEB-Q) RID, ORCID
Hayirlioglu-Ayaz, S. (TR)
Choung, M. G. (KR)
Esatbeyoglu, T. (DE)
Ayaz, F. A. (TR)Korespondující/senior Esatbeyoglu, T. - Korespondující autor
Ayaz, F. A. - Korespondující autorZdroj.dok. Molecules. Roč. 27, č. 8 (2022). - : MDPI Číslo článku 2410 Druh dok. Článek v odborném periodiku Institucionální podpora UEB-Q - RVO:61389030 Jazyk dok. eng Země vyd. CH Klíč.slova anthocyanin * antioxidant capacity * aubergine * diabetes * fruit * phenolic acid * Solanum melongena * α-amylase URL https://doi.org/10.3390/molecules27082410 Trvalý link https://hdl.handle.net/11104/0333996 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 2022_Colak_MOLECULES_2410.pdf 1 2 MB Jiná povolen
Počet záznamů: 1