Počet záznamů: 1  

The Phenolics and Antioxidant Properties of Black and Purple versus White Eggplant Cultivars

  1. 1.
    SYSNO0561307
    NázevThe Phenolics and Antioxidant Properties of Black and Purple versus White Eggplant Cultivars
    Tvůrce(i) Colak, N. (TR)
    Kurt-Celebi, A. (TR)
    Grúz, J. (CZ)
    Strnad, Miroslav (UEB-Q) RID, ORCID
    Hayirlioglu-Ayaz, S. (TR)
    Choung, M. G. (KR)
    Esatbeyoglu, T. (DE)
    Ayaz, F. A. (TR)
    Korespondující/seniorEsatbeyoglu, T. - Korespondující autor
    Ayaz, F. A. - Korespondující autor
    Zdroj.dok. Molecules. Roč. 27, č. 8 (2022). - : MDPI
    Číslo článku2410
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Institucionální podporaUEB-Q - RVO:61389030
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.CH
    Klíč.slova anthocyanin * antioxidant capacity * aubergine * diabetes * fruit * phenolic acid * Solanum melongena * α-amylase
    URLhttps://doi.org/10.3390/molecules27082410
    Trvalý linkhttps://hdl.handle.net/11104/0333996
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2022_Colak_MOLECULES_2410.pdf12 MBJinápovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.