Počet záznamů: 1  

Dairying, diseases and the evolution of lactase persistence in Europe

  1. 1.
    SYSNO0559942
    NázevDairying, diseases and the evolution of lactase persistence in Europe
    Tvůrce(i) Evershed, R. P. (GB)
    Smith, G. D. (GB)
    Roffet-Salque, M. (GB)
    Timpson, A. (DE)
    Brychová, Veronika (UJF-V) [ODZ] ORCID, SAI, RID
    Vostrovská, I. (CZ)
    Zdroj.dok. Nature. Roč. 608, AUG (2022), s. 336-345. - : Palgrave Macmillan
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Institucionální podporaUJF-V - RVO:61389005
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.GB
    Klíč.slova lactase persistence evolution * organic residue analysis * prehistorc milk exploitation
    Jiné zdrojehttps://doi.org/10.5523/BRIS.1OVAAU5SXUNP2CV8RCY88688V
    https://cran.r-project.org/package=RColorBrewer
    Spolupracující instituce Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav mléka, tuků a kosmetiky. (Česká republika)
    Masarykova univerzita, Filozofická fakulta (Česká republika)
    Univerzita Palackého v Olomouci, Filozofická fakulta (Česká republika)
    URLhttps://doi.org/10.1038/s41586-022-05010-7
    Trvalý linkhttps://hdl.handle.net/11104/0333062
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.