Počet záznamů: 1
Stanovení útlumu napěťového pulzu u čokolády s rozdílnou tloušťkou vzorku
- 1.
SYSNO 0556910 Název Stanovení útlumu napěťového pulzu u čokolády s rozdílnou tloušťkou vzorku Překlad názvu Determination of stress wave pulse attenuation in chocolate with different sample thickness Tvůrce(i) Buchar, Jaroslav (UT-L)
Trnka, Jan (UT-L) RID
Kober, Jan (UT-L) RID, ORCIDKorespondující/senior Buchar, Jaroslav - Korespondující autor Vyd. údaje Praha: Mendelova univerzita v Brně, 2021 Edice Z-1632/21 Druh dok. Výzkumná zpráva Institucionální podpora UT-L - RVO:61388998 Jazyk dok. cze Země vyd. CZ Klíč.slova chocolate * pulse attenuation * split Hopkinson pressure bar Trvalý link https://hdl.handle.net/11104/0340230
Počet záznamů: 1