Počet záznamů: 1  

Stanovení útlumu napěťového pulzu u čokolády s rozdílnou tloušťkou vzorku

  1. 1.
    SYSNO0556910
    NázevStanovení útlumu napěťového pulzu u čokolády s rozdílnou tloušťkou vzorku
    Překlad názvuDetermination of stress wave pulse attenuation in chocolate with different sample thickness
    Tvůrce(i) Buchar, Jaroslav (UT-L)
    Trnka, Jan (UT-L) RID
    Kober, Jan (UT-L) RID, ORCID
    Korespondující/seniorBuchar, Jaroslav - Korespondující autor
    Vyd. údajePraha: Mendelova univerzita v Brně, 2021
    EdiceZ-1632/21
    Druh dok.Výzkumná zpráva
    Institucionální podporaUT-L - RVO:61388998
    Jazyk dok.cze
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova chocolate * pulse attenuation * split Hopkinson pressure bar
    Trvalý linkhttps://hdl.handle.net/11104/0340230
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.