Počet záznamů: 1
Mass Spectrometric Quantification of Volatile Compounds Released by Fresh Atlantic Salmon Stored at 4 °c under Modified Atmosphere Packaging and Vacuum Packaging for up to 16 Days
- 1.
SYSNO 0556673 Název Mass Spectrometric Quantification of Volatile Compounds Released by Fresh Atlantic Salmon Stored at 4 °c under Modified Atmosphere Packaging and Vacuum Packaging for up to 16 Days Tvůrce(i) Dalsvåg, H. (NO)
Cropotova, J. (NO)
Jambrak, A. R. (HR)
Janči, T. (HR)
Španěl, Patrik (UFCH-W) RID, ORCID
Dryahina, Kseniya (UFCH-W) RID, ORCID
Smith, David (UFCH-W) ORCID
Rustad, T. (NO)Korespondující/senior Španěl, Patrik - Korespondující autor Zdroj.dok. ACS Food Science and Technology. Roč. 2, č. 3 (2022), s. 400-414. - : American Chemical Society Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant GA18-12902S GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika Institucionální podpora UFCH-W - RVO:61388955 Jazyk dok. eng Země vyd. US Klíč.slova Atlantic salmon * dill * map * oregano * sift-ms * volatiles Spolupracující instituce Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet
University of Zagreb, Faculty of Food Technology and BiotechnologyURL http://hdl.handle.net/11104/0330785 Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0330785 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 0556673.pdf 0 2.2 MB Vydavatelský postprint vyžádat
Počet záznamů: 1