Počet záznamů: 1  

Mass Spectrometric Quantification of Volatile Compounds Released by Fresh Atlantic Salmon Stored at 4 °c under Modified Atmosphere Packaging and Vacuum Packaging for up to 16 Days

  1. 1.
    SYSNO0556673
    NázevMass Spectrometric Quantification of Volatile Compounds Released by Fresh Atlantic Salmon Stored at 4 °c under Modified Atmosphere Packaging and Vacuum Packaging for up to 16 Days
    Tvůrce(i) Dalsvåg, H. (NO)
    Cropotova, J. (NO)
    Jambrak, A. R. (HR)
    Janči, T. (HR)
    Španěl, Patrik (UFCH-W) RID, ORCID
    Dryahina, Kseniya (UFCH-W) RID, ORCID
    Smith, David (UFCH-W) ORCID
    Rustad, T. (NO)
    Korespondující/seniorŠpaněl, Patrik - Korespondující autor
    Zdroj.dok. ACS Food Science and Technology. Roč. 2, č. 3 (2022), s. 400-414. - : American Chemical Society
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant GA18-12902S GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaUFCH-W - RVO:61388955
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.US
    Klíč.slova Atlantic salmon * dill * map * oregano * sift-ms * volatiles
    Spolupracující instituce Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet
    University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology
    URLhttp://hdl.handle.net/11104/0330785
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0330785
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0556673.pdf02.2 MBVydavatelský postprintvyžádat
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.