Počet záznamů: 1  

European ferns as rich sources of antioxidants in the human diet

  1. 1.
    SYSNO0545905
    NázevEuropean ferns as rich sources of antioxidants in the human diet
    Tvůrce(i) Langhansová, Lenka (UEB-Q) RID, ORCID
    Pumprová, Karolína (UEB-Q)
    Haisel, Daniel (UEB-Q) RID, ORCID
    Ekrt, L. (CZ)
    Pavičić, Antonio (UEB-Q) ORCID
    Zajíčková, M. (CZ)
    Vaněk, Tomáš (UEB-Q) RID, ORCID
    Dvořáková, Marcela (UEB-Q) RID, ORCID
    Korespondující/seniorDvořáková, Marcela - Korespondující autor
    Zdroj.dok. Food Chemistry. Roč. 356, SEP 15 (2021). - : Elsevier
    Číslo článku129637
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant LTC17035 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    CZ.2.16/3.1.00/21519, XE - země EU
    Institucionální podporaUEB-Q - RVO:61389030
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.NL
    Klíč.slova Antioxidant capacity * Carotenoids * Ferns * Lutein * Monilophytes * Nutrition * Phenols
    URLhttp://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129637
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0322522
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2021_Langhansova_Food Chemistry_129637.PDF1647.5 KBJinápovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.