Počet záznamů: 1  

Separation and identification of diacylglycerols containing branched chain fatty acids by liquid chromatography-mass spectrometry

  1. 1.
    SYSNO0540699
    NázevSeparation and identification of diacylglycerols containing branched chain fatty acids by liquid chromatography-mass spectrometry
    Tvůrce(i) Palyzová, Andrea (MBU-M) RID, ORCID
    Řezanka, Tomáš (MBU-M) ORCID
    Korespondující/seniorŘezanka, Tomáš - Korespondující autor
    Zdroj.dok. Journal of Chromatography A. Roč. 1635, JAN 4 (2021). - : Elsevier
    Číslo článku461708
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant LO1509 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaMBU-M - RVO:61388971
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.NL
    Klíč.slova Gram-positive bacteria * enzymatic hydrolysis * rp-hplc/ms-esi+ * branched fatty acids * phosphatidylglycerols * diacylglycerols
    URLhttps://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0021967320309821?via%3Dihub
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0318319
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.