Počet záznamů: 1
Genetics and Biotechnology
- 1.
SYSNO 0538197 Název The Biotechnological Potential of Anaerobic Gut Fungi Tvůrce(i) Flad, V. (DE)
Young, D. (DE)
Seppälä, S. (US)
Hooker, C. (US)
Youssef, N. (US)
Podmirseg, S.M. (AT)
Nagler, M. (AT)
Reilly, M. (GB)
Li, Y. (CN)
Fliegerová, Kateřina (UZFG-Y) RID, ORCID
Cheng, Y. (CN)
Griffith, G. W. (GB)
Elshahed, M. S. (US)
Solomon, K. V. (US)
O´Malley, M. A. (US)
Theodorou, M. K. (GB)Zdroj.dok. Genetics and Biotechnology, The Mycota, II.. S. 413-437. - Chem : Springer, 2020 / Benz J. P. ; Schipper K. ISBN 978-3-030-49923-5 Druh dok. Část monografie, knihy (kapitola) Institucionální podpora UZFG-Y - RVO:67985904 Jazyk dok. eng Země vyd. CH Klíč.slova anaerobic gut fungi * Neocallimastigomycota * biotechnology URL https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-3-030-49924-2_17 Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0316021
Počet záznamů: 1