Počet záznamů: 1
The utilization of algae with the aim to increase the fatty acid content in muscle of common carp (Cyprinus carpio L.)
- 1.
SYSNO 0522095 Název The utilization of algae with the aim to increase the fatty acid content in muscle of common carp (Cyprinus carpio L.) Tvůrce(i) Kopp, R. (CZ)
Brabec, T. (CZ)
Mareš, J. (CZ)
Maršálková, Eliška (BU-J) ORCID, SAI
Maršálek, Blahoslav (BU-J) ORCID, SAIKorespondující/senior Kopp, R. - Korespondující autor Zdroj.dok. Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis. Roč. 67, č. 1 (2019), s. 91-99. - : Mendelova univerzita Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant QJ1320234 GA MZe - Ministerstvo zemědělství, CZ - Česká republika Institucionální podpora BU-J - RVO:67985939 Jazyk dok. eng Země vyd. CZ Klíč.slova fish * nutrition * sewage water * green algae * cyanobacteria Spolupracující instituce Mendelova univerzita v Brně, Zemědělská fakulta (Česká republika) URL http://hdl.handle.net/11104/0306598 Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0306598 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup The utilization of algae.pdf 1 817.8 KB Vydavatelský postprint povolen
Počet záznamů: 1