Počet záznamů: 1  

Characterization of spoilage-related volatile organic compounds in packaged leaf salads

  1. 1.
    SYSNO0519358
    NázevCharacterization of spoilage-related volatile organic compounds in packaged leaf salads
    Tvůrce(i) Dryahina, Kseniya (UFCH-W) RID, ORCID
    Som, Suman (UFCH-W)
    Smith, D. (GB)
    Španěl, Patrik (UFCH-W) RID, ORCID
    Korespondující/seniorŠpaněl, Patrik - Korespondující autor
    Zdroj.dok. Flavour and Fragrance Journal. Roč. 35, č. 1 (2020), s. 24-33. - : Wiley
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant GA18-12902S GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaUFCH-W - RVO:61388955
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.US
    Klíč.slova dimethyl disulphide * dimethyl sulphide * leaf salad * methanol * sift-ms * spoilage * volatile organic compounds
    URLhttp://hdl.handle.net/11104/0304353
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0304353
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0519358.pdf3893.4 KBVydavatelský postprintvyžádat
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.