Počet záznamů: 1
Characterization of spoilage-related volatile organic compounds in packaged leaf salads
- 1.
SYSNO 0519358 Název Characterization of spoilage-related volatile organic compounds in packaged leaf salads Tvůrce(i) Dryahina, Kseniya (UFCH-W) RID, ORCID
Som, Suman (UFCH-W)
Smith, D. (GB)
Španěl, Patrik (UFCH-W) RID, ORCIDKorespondující/senior Španěl, Patrik - Korespondující autor Zdroj.dok. Flavour and Fragrance Journal. Roč. 35, č. 1 (2020), s. 24-33. - : Wiley Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant GA18-12902S GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika Institucionální podpora UFCH-W - RVO:61388955 Jazyk dok. eng Země vyd. US Klíč.slova dimethyl disulphide * dimethyl sulphide * leaf salad * methanol * sift-ms * spoilage * volatile organic compounds URL http://hdl.handle.net/11104/0304353 Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0304353 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 0519358.pdf 3 893.4 KB Vydavatelský postprint vyžádat
Počet záznamů: 1