Počet záznamů: 1  

Funkční vzorek rostlinného biostimulantu V040(V273).

  1. 1.
    SYSNO0506100
    NázevFunkční vzorek rostlinného biostimulantu V040(V273).
    Překlad názvuFunctional Sample of Plant Biostimulant.
    Tvůrce(i) Hanika, Jiří (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Šabata, Stanislav (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Rousková, Milena (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Šolcová, Olga (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Baldassarre Švecová, Eva (BU-J) ORCID
    Mrnka, Libor (BU-J) RID
    Schmidt, Christoph Stephan (BU-J) ORCID, RID
    Frantík, Tomáš (BU-J) ORCID, SAI
    Bárnet, M. (CZ)
    Vosátka, Miroslav (BU-J) ORCID
    Vyd. údaje2019
    PoddruhFunkční vzorek
    Int.kódrostlinný biostimulant
    Technické parametryFunkční vzorek jednak podporuje růst jak nadzemní zelené biomasy, tak I zvětšení kořenového balu. Tento parameter byl testován na maloparcelových testech na ječmeni jarním a pšenici ozimé, přičemž výnos byl zvýšený o 8 a 5 % oproti kontrole. Funkční vzorek ve formě postřiku současně na rostliny působí protistresově.
    Ekonomické parametryRostlinný biostimulant získaný použitím metody kyselé hydrolýzy z bílkovinného odpadního materiálu s obsahem keratinu a tuku.
    Název vlastníkaÚstav chemických procesů AV ČR, v. v. i. - Botanický ústav AV ČR, v. v. i. - AGRA GROUP a.s.
    Číselná identifikace130/2002 Sb.
    Druh dok.Prototyp, metodika, f.vzorek, aut.software, apl.výzkum-normy, u.vzor
    Grant TE01020080 GA TA ČR - Technologická agentura ČR
    Institucionální podporaUCHP-M - RVO:67985858 ; BU-J - RVO:67985939
    Jazyk dok.cze
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova plant biostimulant * acid hydrolysis * liquid fertilizers
    URLhttp://hdl.handle.net/11104/0297372
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0297372
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    00206B6C274C200228140439.rtf148.3 KBAutorský preprintpovolen
    Funkční_vzorek_rostlinny_biostimulant.docx153.4 MBAutorský preprintpovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.