Počet záznamů: 1  

Antimicrobial, Cytotoxic, Anti-Inflammatory, and Antioxidant Activity of Culinary Processed Shiitake Medicinal Mushroom (Lentinus edodes, Agaricomycetes) and Its Major Sulfur Sensory-Active Compound-Lenthionine

  1. 1.
    SYSNO0490717
    NázevAntimicrobial, Cytotoxic, Anti-Inflammatory, and Antioxidant Activity of Culinary Processed Shiitake Medicinal Mushroom (Lentinus edodes, Agaricomycetes) and Its Major Sulfur Sensory-Active Compound-Lenthionine
    Tvůrce(i) Kupcová, K. (CZ)
    Štefanová, I. (CZ)
    Plavcová, Z. (CZ)
    Hošek, J. (CZ)
    Hrouzek, Pavel (MBU-M) ORCID
    Kubec, R. (CZ)
    Zdroj.dok. International Journal of Medicinal Mushrooms. Roč. 20, č. 2 (2018), s. 165-175. - : Begell House
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant LO1416 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    ED2.1.00/19.0392 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaMBU-M - RVO:61388971
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.US
    Klíč.slova anti-inflammatory activity * antimicrobial activity * antioxidant activity
    Spolupracující instituce Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (Česká republika)
    Veterinární a farmaceutická univerzita v Brně (Česká republika)
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0284900
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.