Počet záznamů: 1
Antimicrobial, Cytotoxic, Anti-Inflammatory, and Antioxidant Activity of Culinary Processed Shiitake Medicinal Mushroom (Lentinus edodes, Agaricomycetes) and Its Major Sulfur Sensory-Active Compound-Lenthionine
- 1.
SYSNO 0490717 Název Antimicrobial, Cytotoxic, Anti-Inflammatory, and Antioxidant Activity of Culinary Processed Shiitake Medicinal Mushroom (Lentinus edodes, Agaricomycetes) and Its Major Sulfur Sensory-Active Compound-Lenthionine Tvůrce(i) Kupcová, K. (CZ)
Štefanová, I. (CZ)
Plavcová, Z. (CZ)
Hošek, J. (CZ)
Hrouzek, Pavel (MBU-M) ORCID
Kubec, R. (CZ)Zdroj.dok. International Journal of Medicinal Mushrooms. Roč. 20, č. 2 (2018), s. 165-175. - : Begell House Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant LO1416 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika ED2.1.00/19.0392 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika Institucionální podpora MBU-M - RVO:61388971 Jazyk dok. eng Země vyd. US Klíč.slova anti-inflammatory activity * antimicrobial activity * antioxidant activity Spolupracující instituce Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (Česká republika)
Veterinární a farmaceutická univerzita v Brně (Česká republika)Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0284900
Počet záznamů: 1