Počet záznamů: 1
Effect of storage duration on the rheological properties of goose liquid egg products and eggshell membranes
- 1.
SYSNO 0461595 Název Effect of storage duration on the rheological properties of goose liquid egg products and eggshell membranes Tvůrce(i) Kumbár, V. (CZ)
Nedomová, Š. (CZ)
Trnka, Jan (UT-L) RID
Buchar, J. (CZ)
Pytel, R. (CZ)Zdroj.dok. Poultry Science. Roč. 95, č. 7 (2016), s. 1693-1701. - : Elsevier Druh dok. Článek v odborném periodiku Institucionální podpora UT-L - RVO:61388998 Jazyk dok. eng Země vyd. US Klíč.slova egg yolk * albumen * liquid whole egg * rheology * eggshell membrane URL http://ps.oxfordjournals.org/ Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0261296
Počet záznamů: 1