Počet záznamů: 1  

Effect of storage duration on the rheological properties of goose liquid egg products and eggshell membranes

  1. 1.
    SYSNO0461595
    NázevEffect of storage duration on the rheological properties of goose liquid egg products and eggshell membranes
    Tvůrce(i) Kumbár, V. (CZ)
    Nedomová, Š. (CZ)
    Trnka, Jan (UT-L) RID
    Buchar, J. (CZ)
    Pytel, R. (CZ)
    Zdroj.dok. Poultry Science. Roč. 95, č. 7 (2016), s. 1693-1701. - : Elsevier
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Institucionální podporaUT-L - RVO:61388998
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.US
    Klíč.slova egg yolk * albumen * liquid whole egg * rheology * eggshell membrane
    URLhttp://ps.oxfordjournals.org/
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0261296
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.