Počet záznamů: 1  

Study of quantitative changes of cereal allergenic proteins after food processing

  1. 1.
    SYSNO0434130
    NázevStudy of quantitative changes of cereal allergenic proteins after food processing
    Tvůrce(i) Flodrová, Dana (UIACH-O) [BAI]
    Benkovská, Dagmar (UIACH-O) [BAI]
    Laštovičková, Markéta (UIACH-O) [BAI] RID, ORCID
    Korespondující/seniorLaštovičková, Markéta - Korespondující senior autor
    Zdroj.dok. Journal of the Science of Food and Agriculture. Roč. 95, č. 5 (2015), s. 983-990. - : Wiley
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Institucionální podporaUIACH-O - RVO:68081715
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.GB
    Klíč.slova allergens * proteins * barley * mass spectrometry
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0238269
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0434130_IR.pdf11.4 MBJinávyžádat
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.