Počet záznamů: 1
Study of quantitative changes of cereal allergenic proteins after food processing
- 1.
SYSNO 0434130 Název Study of quantitative changes of cereal allergenic proteins after food processing Tvůrce(i) Flodrová, Dana (UIACH-O) [BAI]
Benkovská, Dagmar (UIACH-O) [BAI]
Laštovičková, Markéta (UIACH-O) [BAI] RID, ORCIDKorespondující/senior Laštovičková, Markéta - Korespondující senior autor Zdroj.dok. Journal of the Science of Food and Agriculture. Roč. 95, č. 5 (2015), s. 983-990. - : Wiley Druh dok. Článek v odborném periodiku Institucionální podpora UIACH-O - RVO:68081715 Jazyk dok. eng Země vyd. GB Klíč.slova allergens * proteins * barley * mass spectrometry Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0238269 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 0434130_IR.pdf 1 1.4 MB Jiná vyžádat
Počet záznamů: 1