Počet záznamů: 1
Qualitative and quantitative characterization of chosen low molecular weight allergens isolated from cereal flour and cereal food stuffs
- 1.
SYSNO 0398500 Název Qualitative and quantitative characterization of chosen low molecular weight allergens isolated from cereal flour and cereal food stuffs Tvůrce(i) Flodrová, Dana (UIACH-O) [BAI]
Benkovská, Dagmar (UIACH-O) [BAI]
Laštovičková, Markéta (UIACH-O) [BAI] RID, ORCIDZdroj.dok. Book of Abstract, 6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis. S. 163. - Praha : Institute of Chemical Technology Prague, 2013 / Pulkrabová Jana ; Tomaniová Monika ; Nielen Michel ; Hajšlová Jana Konference International Symposium on Recent Advances in Food Analysis /6./, Praha, 05.11.2013-08.11.2013 Druh dok. Abstrakt Grant GPP503/12/P395 GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika Institucionální podpora UIACH-O - RVO:68081715 Jazyk dok. eng Země vyd. CZ Klíč.slova allergen * iTRAQ * cereals Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0225998 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 20130109.pdf 1 209.9 KB Jiná povolen
Počet záznamů: 1