Počet záznamů: 1  

Qualitative and quantitative characterization of chosen low molecular weight allergens isolated from cereal flour and cereal food stuffs

  1. 1.
    SYSNO0398500
    NázevQualitative and quantitative characterization of chosen low molecular weight allergens isolated from cereal flour and cereal food stuffs
    Tvůrce(i) Flodrová, Dana (UIACH-O) [BAI]
    Benkovská, Dagmar (UIACH-O) [BAI]
    Laštovičková, Markéta (UIACH-O) [BAI] RID, ORCID
    Zdroj.dok. Book of Abstract, 6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis. S. 163. - Praha : Institute of Chemical Technology Prague, 2013 / Pulkrabová Jana ; Tomaniová Monika ; Nielen Michel ; Hajšlová Jana
    Konference International Symposium on Recent Advances in Food Analysis /6./, Praha, 05.11.2013-08.11.2013
    Druh dok.Abstrakt
    Grant GPP503/12/P395 GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaUIACH-O - RVO:68081715
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova allergen * iTRAQ * cereals
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0225998
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    20130109.pdf1209.9 KBJinápovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.