Počet záznamů: 1  

Antioxidant Capacity and Antioxidants of Strawberry, Blackberry, and Raspberry Leaves

  1. 1.
    SYSNO0368268
    NázevAntioxidant Capacity and Antioxidants of Strawberry, Blackberry, and Raspberry Leaves
    Tvůrce(i) Buřičová, Lucie (UEB-Q)
    Andjelkovic, M. (BE)
    Čermáková, A. (CZ)
    Réblová, Z. (CZ)
    Jurček, Ondřej (UEB-Q)
    Kolehmainen, E. T. (FI)
    Verhé, R. (BE)
    Kvasnička, F. (CZ)
    Zdroj.dok. Czech Journal of Food Sciences. Roč. 29, č. 2 (2011), s. 181-189. - : Czech Academy of Agricultural Sciences
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    CEZAV0Z50380511 - UEB-Q (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova DPPH * Folin-Ciocalteau method * Fragaria vesca
    URL www.agriculturejournals.cz/publicFiles/37219.pdf
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0202660
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.