Počet záznamů: 1  

Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot

  1. 1.
    SYSNO0366133
    NázevReologie vysokoviskózních potravinářských hmot
    Překlad názvuRheology of high viscous food substances
    Tvůrce(i) Štern, Petr (UH-J)
    Vlasák, Pavel (UH-J) SAI, ORCID, RID
    Zdroj.dok. Sborník CHISA 2011. S. 118. - Praha : Česká společnost chemického inženýrství, 2011
    Konference Konference chemického a procesního inženýrství CHISA 2011 /58./, Srní, Šumava, 24.10.2011-27.10.2011
    Druh dok.Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Grant FR-TI1/156 GA MPO - Ministerstvo průmyslu a obchodu
    CEZAV0Z20600510 - UH-J (2005-2011)
    Jazyk dok.cze
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova rheology * food substances * collagen * viscoelasticity * viscoplasticity
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0201212
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Štern_Vlasák_Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot_CHISA 2011.pdf01.1 MBVydavatelský postprintvyžádat
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.