Počet záznamů: 1
Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot
- 1.
SYSNO 0366133 Název Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot Překlad názvu Rheology of high viscous food substances Tvůrce(i) Štern, Petr (UH-J)
Vlasák, Pavel (UH-J) SAI, ORCID, RIDZdroj.dok. Sborník CHISA 2011. S. 118. - Praha : Česká společnost chemického inženýrství, 2011 Konference Konference chemického a procesního inženýrství CHISA 2011 /58./, Srní, Šumava, 24.10.2011-27.10.2011 Druh dok. Konferenční příspěvek (zahraniční konf.) Grant FR-TI1/156 GA MPO - Ministerstvo průmyslu a obchodu CEZ AV0Z20600510 - UH-J (2005-2011) Jazyk dok. cze Země vyd. CZ Klíč.slova rheology * food substances * collagen * viscoelasticity * viscoplasticity Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0201212 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup Štern_Vlasák_Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot_CHISA 2011.pdf 0 1.1 MB Vydavatelský postprint vyžádat
Počet záznamů: 1