Počet záznamů: 1  

Selected Ion Flow Tube-Mass Spectrometry for Absolute Quantification of Aroma Compounds in the Headspace of Dry Fermented Sausages

  1. 1.
    SYSNO0355632
    NázevSelected Ion Flow Tube-Mass Spectrometry for Absolute Quantification of Aroma Compounds in the Headspace of Dry Fermented Sausages
    Tvůrce(i) Olivares, A. (ES)
    Dryahina, Kseniya (UFCH-W) RID, ORCID
    Navarro, J. L. (ES)
    Flores, M. (ES)
    Smith, D. (GB)
    Španěl, Patrik (UFCH-W) RID, ORCID
    Zdroj.dok. Analytical Chemistry. Roč. 82, č. 13 (2010), s. 5819-5829. - : American Chemical Society
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant GA203/09/0256 GA ČR - Grantová agentura ČR
    CEZAV0Z40400503 - UFCH-W (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.US
    Klíč.slova mass spectrometry * aroma compounds * dry fermented sausages
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0194356
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.