Počet záznamů: 1
Utilization of the linear mode of MALDI-TOF mass spectrometry in the study of glycation during the malting process
- 1.
SYSNO 0349615 Název Utilization of the linear mode of MALDI-TOF mass spectrometry in the study of glycation during the malting process Tvůrce(i) Laštovičková, Markéta (UIACH-O) [PRO] RID, ORCID
Mazanec, Karel (UIACH-O) [PRO]
Smětalová, Dagmar (UIACH-O) [PRO]
Bobálová, Janette (UIACH-O) [PRO] RID, ORCIDZdroj.dok. Journal of the Institute of Brewing. Roč. 116, č. 3 (2010), s. 245-250. - : Wiley Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant 1M0570 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy CEZ AV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011) Jazyk dok. eng Země vyd. GB Klíč.slova barley * brewing * glycation Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0189805
Počet záznamů: 1