Počet záznamů: 1  

Utilization of the linear mode of MALDI-TOF mass spectrometry in the study of glycation during the malting process

  1. 1.
    SYSNO0349615
    NázevUtilization of the linear mode of MALDI-TOF mass spectrometry in the study of glycation during the malting process
    Tvůrce(i) Laštovičková, Markéta (UIACH-O) [PRO] RID, ORCID
    Mazanec, Karel (UIACH-O) [PRO]
    Smětalová, Dagmar (UIACH-O) [PRO]
    Bobálová, Janette (UIACH-O) [PRO] RID, ORCID
    Zdroj.dok. Journal of the Institute of Brewing. Roč. 116, č. 3 (2010), s. 245-250. - : Wiley
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant 1M0570 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    CEZAV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.GB
    Klíč.slova barley * brewing * glycation
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0189805
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.