Počet záznamů: 1  

Psychorheology of food dispersions

  1. 1.
    SYSNO0340208
    NázevPsychorheology of food dispersions
    Tvůrce(i) Štern, Petr (UH-J)
    Panovská, Z. (CZ)
    Pokorný, J. (CZ)
    Zdroj.dok. Journal of Hydrology and Hydromechanics. Roč. 58, č. 1 (2010), s. 29-35. - : Ústav pro hydromechaniku AV ČR, v. v. i.. - : Ústav hydrológie SAV
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant IAA2060404 GA AV ČR - Akademie věd
    CEZAV0Z20600510 - UH-J (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.SK
    Klíč.slova psychorheology * food dispersions * tomato ketchup * rheology * sensory analysis
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0005757
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Stern, Psychorheology of food dispersions.pdf01.8 MBVydavatelský postprintpovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.