Počet záznamů: 1
Psychorheology of food dispersions
- 1.
SYSNO 0340208 Název Psychorheology of food dispersions Tvůrce(i) Štern, Petr (UH-J)
Panovská, Z. (CZ)
Pokorný, J. (CZ)Zdroj.dok. Journal of Hydrology and Hydromechanics. Roč. 58, č. 1 (2010), s. 29-35. - : Ústav pro hydromechaniku AV ČR, v. v. i.. - : Ústav hydrológie SAV Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant IAA2060404 GA AV ČR - Akademie věd CEZ AV0Z20600510 - UH-J (2005-2011) Jazyk dok. eng Země vyd. SK Klíč.slova psychorheology * food dispersions * tomato ketchup * rheology * sensory analysis Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0005757 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup Stern, Psychorheology of food dispersions.pdf 0 1.8 MB Vydavatelský postprint povolen
Počet záznamů: 1