Počet záznamů: 1
Textural and flavour characteristics of commercial tomato ketchups
- 1.
SYSNO 0332437 Název Textural and flavour characteristics of commercial tomato ketchups Překlad názvu Texturní a chuťové charakteristiky komerčních rajčatových kečupů Tvůrce(i) Panovská, Z. (CZ)
Štern, Petr (UH-J)
Váchová, A. (CZ)
Lukešová, D. (CZ)
Pokorný, J. (CZ)Zdroj.dok. Czech Journal of Food Sciences. Roč. 27, č. 3 (2009), s. 165-170. - : Czech Academy of Agricultural Sciences Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant IAA2060404 GA AV ČR - Akademie věd CEZ AV0Z20600510 - UH-J (2005-2011) Jazyk dok. eng Země vyd. CZ Klíč.slova tomato ketchup * rheology * sensory characteristics Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0177697
Počet záznamů: 1