Počet záznamů: 1  

Phenolic acid contents of kale (Brassica oleraceae L. var. acephala DC.) extracts and their antioxidant and antibacterial activities

  1. 1.
    SYSNO0322094
    NázevPhenolic acid contents of kale (Brassica oleraceae L. var. acephala DC.) extracts and their antioxidant and antibacterial activities
    Překlad názvuObsah fenolických kyselin v brukvi (Brassica oleraceae L. var. acephala) extracts and their antioxidant and antibacterial activities
    Tvůrce(i) Ayaz, F. A. (TR)
    Hayirlioglu-Ayaz, S. (TR)
    Karaoglu, S.A. (TR)
    Grúz, Jiří (UEB-Q) RID, ORCID
    Valentová, K. (CZ)
    Ulrichová, J. (CZ)
    Strnad, Miroslav (UEB-Q) RID, ORCID
    Zdroj.dok. Food Chemistry. Roč. 107, č. 1 (2008), s. 19-25. - : Elsevier
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    CEZAV0Z50380511 - UEB-Q (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.NL
    Klíč.slova Black cabbage * Kale * Brassica oleraceae var. acephala
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0170444
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.