Počet záznamů: 1
Relations between rheological and textural characteristics in different oil content
- 1.
SYSNO 0098351 Název Relations between rheological and textural characteristics in different oil content Překlad názvu Vztahy mezi reologickými a texturními charakteristikam majonéz s různým obsahem oleje Tvůrce(i) Pokorný, J. (CZ)
Štern, Petr (UH-J)
Šedivá, A. (CZ)
Míková, K. (CZ)
Valentová, H. (CZ)
Panovská, Z. (CZ)Zdroj.dok. Oils, fats and lipids: from science to applications. S. 276. - Gothenburg : Convenion center, 2007 Konference Euro fed lipid congress /5./, Gothenburg, 16.09.2007-19.09.2007 Druh dok. Abstrakt CEZ AV0Z20600510 - UH-J (2005-2011) Jazyk dok. eng Země vyd. SE Klíč.slova mayonnaises * textural characteristics * flow curves Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0157280
Počet záznamů: 1