Počet záznamů: 1  

Relations between rheological and textural characteristics in different oil content

  1. 1.
    SYSNO0098351
    NázevRelations between rheological and textural characteristics in different oil content
    Překlad názvuVztahy mezi reologickými a texturními charakteristikam majonéz s různým obsahem oleje
    Tvůrce(i) Pokorný, J. (CZ)
    Štern, Petr (UH-J)
    Šedivá, A. (CZ)
    Míková, K. (CZ)
    Valentová, H. (CZ)
    Panovská, Z. (CZ)
    Zdroj.dok. Oils, fats and lipids: from science to applications. S. 276. - Gothenburg : Convenion center, 2007
    Konference Euro fed lipid congress /5./, Gothenburg, 16.09.2007-19.09.2007
    Druh dok.Abstrakt
    CEZAV0Z20600510 - UH-J (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.SE
    Klíč.slova mayonnaises * textural characteristics * flow curves
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0157280
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.