Počet záznamů: 1  

Fermentation Coupled with Pervaporation for an Increase of the Product Recovery.

  1. 1.
    SYSNO0091616
    NázevFermentation Coupled with Pervaporation for an Increase of the Product Recovery.
    Aut.údajeaut. Pavel Izák, K. Schwarz, W. Ruth, H. Bahl, U. Kragl
    Překlad názvuZvýšení produktivity fermentace pomocí pervaporace.
    Tvůrce(i) Izák, Pavel (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Schwarz, K. (DE)
    Ruth, W. (DE)
    Bahl, H. (DE)
    Kragl, U. (DE)
    Zdroj.dok. Conference Paper. s. 1. - - : University of New South Wales, 2007
    Konference International Membrane Science and Technology Conference 2007 /6./, Sydney, 05.11.2007-09.11.2007
    Druh dok.Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    CEZAV0Z40720504 - UCHP-M (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.AU
    Klíč.slova pervaporation * fermentation broth * ionic liquid
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0152166
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.