Počet záznamů: 1
Fermentation Coupled with Pervaporation for an Increase of the Product Recovery.
- 1.
SYSNO 0091616 Název Fermentation Coupled with Pervaporation for an Increase of the Product Recovery. Aut.údaje aut. Pavel Izák, K. Schwarz, W. Ruth, H. Bahl, U. Kragl Překlad názvu Zvýšení produktivity fermentace pomocí pervaporace. Tvůrce(i) Izák, Pavel (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
Schwarz, K. (DE)
Ruth, W. (DE)
Bahl, H. (DE)
Kragl, U. (DE)Zdroj.dok. Conference Paper. s. 1. - - : University of New South Wales, 2007 Konference International Membrane Science and Technology Conference 2007 /6./, Sydney, 05.11.2007-09.11.2007 Druh dok. Konferenční příspěvek (zahraniční konf.) CEZ AV0Z40720504 - UCHP-M (2005-2011) Jazyk dok. eng Země vyd. AU Klíč.slova pervaporation * fermentation broth * ionic liquid Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0152166
Počet záznamů: 1