Počet záznamů: 1  

Proteomic identification of technologically modified proteins in malt by combination of protein fractionation using convective interaction media and matrix-assisted laser desorption/ionization time-of-flight mass spectrometry

  1. 1.
    SYSNO0090135
    NázevProteomic identification of technologically modified proteins in malt by combination of protein fractionation using convective interaction media and matrix-assisted laser desorption/ionization time-of-flight mass spectrometry
    Překlad názvuProteomická identifikace technologicky modifikovaných proteinů sladu kombinací proteinové frakcionace použitím konvekčních interakčních médií a ionizace laserem za přítomnosti matrice
    Tvůrce(i) Bobálová, Janette (UIACH-O) RID, ORCID
    Chmelík, Josef (UIACH-O)
    Zdroj.dok. Journal of Chromatography A. Roč. 1163, 1-2 (2007), s. 80-85. - : Elsevier
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant 1M0570 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    CEZAV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.NL
    Klíč.slova protein identification * MALDI-TOF/TOF MS
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0151130
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.