Počet záznamů: 1  

Reológia potravinárskych hydrokoloidov

  1. 1.
    SYSNO0027907
    NázevReológia potravinárskych hydrokoloidov
    Překlad názvuRheology of food hydrocolloids
    Reologie potravinářských hydrokoloidů
    Tvůrce(i) Hojerová, J. (SK)
    Štern, Petr (UH-J)
    Zsemlye, R. (SK)
    Zdroj.dok. Bulletin potravinárského výskumu. Roč. 44, 1-2 (2005), s. 83-99
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant IAA2060404 GA AV ČR - Akademie věd, CZ - Česká republika
    CEZAV0Z20600510 - UH-J (2005-2011)
    Jazyk dok.slo
    Země vyd.SK
    Klíč.slova rheology * hydrocolloids * xanthan
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0117925
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.