Počet záznamů: 1  

Abrasives and possibilities of increase in efficiency of abrasive waterjets

  1. 1.
    SYSNO ASEP0460902
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve SCOPUS
    NázevAbrasives and possibilities of increase in efficiency of abrasive waterjets
    Tvůrce(i) Sitek, Libor (UGN-S) RID, ORCID
    Martinec, Petr (UGN-S) RID
    Celkový počet autorů2
    Zdroj.dok.Modern Machinery Science Journal - ISSN 1805-0476
    Roč. 9, March 2016 (2016), s. 877-881
    Poč.str.5 s.
    Forma vydáníOnline - E
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovahigh-speed waterjets ; abrasive waterjets ; abrasives ; garnet ; zirconia
    Vědní obor RIVJQ - Strojní zařízení a nástroje
    Vědní obor RIV – spolupráceStrojní zařízení a nástroje
    CEPLO1406 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    ED2.1.00/03.0082 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    Institucionální podporaUGN-S - RVO:68145535
    EID SCOPUS84960458029
    DOI10.17973/MMSJ.2016_03_201603
    AnotaceThe contribution focuses on the research into abrasive materials and possibilities of adjustment of their properties in order to increase the
    efficiency of the processes of cutting and machining with abrasive waterjets. Cutting ability of commonly available garnet concentrates
    and non-traditional products which are starting to access to the Czech market were tested and compared. In addition, entirely new garnet
    products which are not commercially available yet, recycled abrasives, abrasives with various sizes of grains and heat-affected abrasives or
    abrasives coated with a thin plastic layer were studied.
    PracovištěÚstav geoniky
    KontaktLucie Gurková, lucie.gurkova@ugn.cas.cz, Tel.: 596 979 354
    Rok sběru2017
    Elektronická adresahttp://www.mmscience.eu/content/file/archives/MM_Science_201603.pdf
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.