Počet záznamů: 1  

Shaping microbiology for 75 years: highlights of research published in Microbiology. Part 2 - Communities and evolution

  1. 1.
    SYSNO ASEP0573805
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVZáznam nebyl označen do RIV
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevShaping microbiology for 75 years: highlights of research published in Microbiology. Part 2 - Communities and evolution
    Tvůrce(i) Brockhurst, M. (GB)
    Cavet, J. (GB)
    Diggle, S. P. (US)
    Grainger, D. (GB)
    Mangenelli, R. (IT)
    Sychrová, Hana (FGU-C) RID, ORCID
    Martin-Verstraete, I. (FR)
    Welch, M. (GB)
    Palmer, T. (GB)
    Thomas, G.H. (GB)
    Číslo článku001357
    Zdroj.dok.Microbiology. - : Microbiology Society - ISSN 1350-0872
    Roč. 169, č. 6 (2023)
    Poč.str.5 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.GB - Velká Británie
    Klíč. slovamicroorganisms ; evolution ; microbial evolution
    Obor OECDMicrobiology
    Způsob publikováníOpen access
    Institucionální podporaFGU-C - RVO:67985823
    UT WOS001068815500009
    EID SCOPUS85163686429
    DOI10.1099/mic.0.001357
    AnotaceIn this two-part celebratory article, the team of senior editors associated with the journal at the start of our anniversary year have reviewed highly cited and influential papers published in the journal's 75 year history. The 40 or so selected papers, which date from 1956 to 2014, highlight some favourite themes, under a number of broader topic areas. While not comprehensive, we hope it will highlight of areas where the journal has championed important work and will encourage continued submission of strong research as the journal as it continues beyond its 75th year.
    In this second part we now turn to papers more generally studying more ecological and evolutionary aspects of microbial life.
    PracovištěFyziologický ústav
    KontaktLucie Trajhanová, lucie.trajhanova@fgu.cas.cz, Tel.: 241 062 400
    Rok sběru2024
    Elektronická adresahttps://doi.org/10.1099/mic.0.001357
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.