Počet záznamů: 1  

Informatorium. Z přírůstků bibliografické databáze výzkumné infrastruktury Česká literární bibliografie (ÚČL AV ČR) k 16. 9. 2022

  1. 1.
    SYSNO ASEP0564710
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVO - Ostatní
    Poddruh JOstatní články
    NázevInformatorium. Z přírůstků bibliografické databáze výzkumné infrastruktury Česká literární bibliografie (ÚČL AV ČR) k 16. 9. 2022
    Překlad názvuInformatorium. From the Additions of the Bibliographic Database of the Research Infrastructure Czech Literary Bibliography (ÚČL AV ČR) to September 16, 2022
    Tvůrce(i) Holanová, Markéta (UCL-M) RID, SAI, ORCID
    Zdroj.dok.Česká literatura. - : Ústav pro českou literaturu AV ČR, v. v. i. - ISSN 0009-0468
    Roč. 70, č. 5 (2022), s. 637-644
    Poč.str.8 s.
    Forma vydáníTištěná - P
    Jazyk dok.cze - čeština
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovabibliography ; czech literature ; bibliographical lists
    Vědní obor RIVAJ - Písemnictví, masmédia, audiovize
    Obor OECDSpecific literatures
    CEPLM2018136 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    Způsob publikováníOpen access
    Institucionální podporaUCL-M - RVO:68378068
    AnotaceInformativní bibliografie české literatury a literární vědy na základě údajů Střediska literárněvědných informací Ústavu pro českou literaturu Akademie věd České republiky do 16. září 2022.
    Překlad anotaceBibliographic references on Czech literature and literary theory based on the data of the Literary Information Centre of the Institute of Czech literature of the Academy of Sciences of the Czech Republic to September 16, 2022.
    PracovištěÚstav pro českou literaturu
    KontaktPavla Hartmanová, hartmanova@ucl.cas.cz ; Veronika Zemanová, zemanova@ucl.cas.cz, asep@ucl.cas.cz, Tel.: 222 828 135
    Rok sběru2023
    Elektronická adresahttps://kramerius.lib.cas.cz/uuid/uuid:f1b1c692-c926-4be9-96c5-3d919018cd0e
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.