Počet záznamů: 1  

Parallel secondary electrospray ionisation mass spectrometry and selected ion flow tube mass spectrometry quantification of trace amounts of volatile ketones

  1. 1.
    SYSNO ASEP0539862
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVZáznam nebyl označen do RIV
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevParallel secondary electrospray ionisation mass spectrometry and selected ion flow tube mass spectrometry quantification of trace amounts of volatile ketones
    Tvůrce(i) Som, Suman (UFCH-W)
    Kubišta, Jiří (UFCH-W) RID, ORCID
    Dryahina, Kseniya (UFCH-W) RID, ORCID
    Španěl, Patrik (UFCH-W) RID, ORCID
    Číslo článkue8981
    Zdroj.dok.Rapid Communications in Mass Spectrometry. - : Wiley - ISSN 0951-4198
    Roč. 35, č. 4 (2021)
    Poč.str.3 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.GB - Velká Británie
    Klíč. slovaletter to editor ; Electronic Tongues ; Volatile Organic Compounds
    Vědní obor RIVCF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
    Obor OECDPhysical chemistry
    CEPGA18-12902S GA ČR - Grantová agentura ČR
    Způsob publikováníOmezený přístup
    Institucionální podporaUFCH-W - RVO:61388955
    UT WOS000609901100005
    EID SCOPUS85100125399
    DOI10.1002/rcm.8981
    AnotaceSecondary electrospray ionisation mass spectrometry (SESI‐MS) is becoming an established method for real‐time analyses of a wide range of volatile compounds in complex gaseous samples that avoids sample preparation,1 as are the well‐established selected ion flow tube mass spectrometry (SIFT‐MS) and proton‐transfer reaction mass spectrometry (PTR‐MS).2 The facility for continuous sampling is especially useful for non‐invasive breath analyses and in food science...
    PracovištěÚstav fyzikální chemie J.Heyrovského
    KontaktMichaela Knapová, michaela.knapova@jh-inst.cas.cz, Tel.: 266 053 196
    Rok sběru2022
    Elektronická adresahttp://hdl.handle.net/11104/0317560
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.