Počet záznamů: 1  

Assessing the thickness error rate of quantitative STEM measurements

  1. 1.
    SYSNO ASEP0521571
    Druh ASEPA - Abstrakt
    Zařazení RIVZáznam nebyl označen do RIV
    Zařazení RIVNení vybrán druh dokumentu
    NázevAssessing the thickness error rate of quantitative STEM measurements
    Tvůrce(i) Skoupý, Radim (UPT-D) RID, ORCID, SAI
    Krzyžánek, Vladislav (UPT-D) RID, ORCID, SAI
    Celkový počet autorů2
    Zdroj.dok.MCM 2019. 14th Multinational Congress on Microscopy. Proceedings. - Belgrade : University of Belgrade, 2019 - ISBN 978-86-80335-11-7
    S. 107-109
    Poč.str.2 s.
    Forma vydáníTištěná - P
    AkceMultinational Congress on Microscopy /14./
    Datum konání15.09.2019 - 20.09.2019
    Místo konáníBelgrade
    ZeměRS - Srbsko
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.RS - Srbsko
    Klíč. slovaqSTEM ; BSE signal
    Vědní obor RIVJA - Elektronika a optoelektronika, elektrotechnika
    Obor OECDNano-materials (production and properties)
    CEPGA17-15451S GA ČR - Grantová agentura ČR
    FV30271 GA MPO - Ministerstvo průmyslu a obchodu
    TN01000008 GA TA ČR - Technologická agentura ČR
    Institucionální podporaUPT-D - RVO:68081731
    AnotaceQuantitative scanning transmission electron microscopy (qSTEM) analysis is one of the few methods which provide determination of sample thickness in an electron microscope. We focus in more detail on the accuracy of such type of thickness determination. To compare individual detector segments and their accuracy we used – analogically to our previous work with a BSE signal – a sample with a thickness known in each point – a latex nanosphere with a nominal diameter of 616 nm (S130-6, Agar Scientific, United Kingdom). We measured the diameter of 575 nm in the case of the shown particle. The accurate diameter was assessed for each particle during the image processing.
    PracovištěÚstav přístrojové techniky
    KontaktMartina Šillerová, sillerova@ISIBrno.Cz, Tel.: 541 514 178
    Rok sběru2020
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.