Počet záznamů: 1  

Cathodoluminescence Study of Microdiamonds and Improvements of Signal Detection by Lowering Temperature of the Sample

  1. 1.
    SYSNO ASEP0482372
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JOstatní články
    NázevCathodoluminescence Study of Microdiamonds and Improvements of Signal Detection by Lowering Temperature of the Sample
    Tvůrce(i) Vaškovicová, Naděžda (UPT-D) RID, ORCID, SAI
    Skoupý, Radim (UPT-D) RID, ORCID, SAI
    Paták, Aleš (UPT-D) RID, ORCID, SAI
    Hrubanová, Kamila (UPT-D) RID, SAI, ORCID
    Krzyžánek, Vladislav (UPT-D) RID, ORCID, SAI
    Celkový počet autorů5
    Zdroj.dok.Microscopy and Microanalysis. - : Cambridge University Press - ISSN 1431-9276
    Roč. 23, S1 (2017), s. 2284-2285
    Poč.str.2 s.
    Forma vydáníTištěná - P
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.US - Spojené státy americké
    Klíč. slovacathodoluminescence ; sugnal detection
    Vědní obor RIVJA - Elektronika a optoelektronika, elektrotechnika
    Obor OECDElectrical and electronic engineering
    CEPGA17-15451S GA ČR - Grantová agentura ČR
    LO1212 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    ED0017/01/01 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    Institucionální podporaUPT-D - RVO:68081731
    DOI10.1017/S1431927617012089
    AnotaceCathodoluminescence (CL) is one of the optical properties all minerals have, the special part of research related belongs to natural and synthetic diamonds. CL can be also used to distinguish between natural and synthetic diamonds. Moreover, CL can be used to examine impurities, dopants and defects in diamonds. In this study, the synthetic microdiamonds were used to determine the dependence of CL spectrum in the scanning electron microscope (SEM) on sample temperature ranging from room temperature to cryogenic temperatures.
    PracovištěÚstav přístrojové techniky
    KontaktMartina Šillerová, sillerova@ISIBrno.Cz, Tel.: 541 514 178
    Rok sběru2018
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.