Počet záznamů: 1  

Pressurized hot water extraction of proteins from Sambucus nigra L. branches

  1. 1.
    SYSNO ASEP0476129
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevPressurized hot water extraction of proteins from Sambucus nigra L. branches
    Tvůrce(i) Šalplachta, Jiří (UIACH-O) RID, ORCID
    Hohnová, Barbora (UIACH-O) RID, ORCID
    Celkový počet autorů2
    Zdroj.dok.Industrial Crops and Products. - : Elsevier - ISSN 0926-6690
    Roč. 108, DEC (2017), s. 312-315
    Poč.str.4 s.
    Forma vydáníTištěná - P
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.NL - Nizozemsko
    Klíč. slovaelderberry ; pressurized hot water extraction ; proteins
    Vědní obor RIVCB - Analytická chemie, separace
    Obor OECDAnalytical chemistry
    Institucionální podporaUIACH-O - RVO:68081715
    UT WOS000412959800036
    EID SCOPUS85021696418
    DOI10.1016/j.indcrop.2017.06.053
    AnotaceIn this study, PHWE was demonstrated as a suitable and reproducible technique for the extraction of proteins from elderberry branches. Temperature of 50 °C, pressure of 15 MPa and 5-min duration of the extraction were found optimal for this purpose.
    PracovištěÚstav analytické chemie
    KontaktIveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234
    Rok sběru2018
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.