Počet záznamů: 1  

Influence of H2O2 treatment on morphological and photoluminescence properties of hydrothermally grown ZnO nanorods

  1. 1.
    SYSNO ASEP0473150
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVD - Článek ve sborníku
    NázevInfluence of H2O2 treatment on morphological and photoluminescence properties of hydrothermally grown ZnO nanorods
    Tvůrce(i) Yatskiv, Roman (URE-Y) RID, ORCID
    Grym, Jan (URE-Y)
    Zdroj.dok.NANOCON 2015: 7TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON NANOMATERIALS - RESEARCH & APPLICATION. - Ostrava : Tanger Ltd; Czech Soc New Mat & Technologies; Reg Ctr Adv Technologies & Mat; Mat Res Soc Serbia; Norsk Materialteknisk Selskap, 2015 - ISBN 978-80-87294-63-5
    Rozsah strans. 149-152
    Poč.str.4 s.
    Forma vydáníTištěná - P
    Akce7th International Conference on Nanomaterials - Research and Application
    Datum konání14.10.2015 - 16.10.2015
    Místo konáníBrno
    ZeměCZ - Česká republika
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovaZnO nanorods ; Photoluminescence ; H2O2 treatment
    Vědní obor RIVJA - Elektronika a optoelektronika, elektrotechnika
    CEPGA15-17044S GA ČR - Grantová agentura ČR
    LD14111 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    Institucionální podporaURE-Y - RVO:67985882
    UT WOS000374708800025
    EID SCOPUS84962833225
    AnotaceWe report photoluminescence properties of hydrothermally grown ZnO nanorods (NRs) before and after hydrogen peroxide (H2O2) treatment. The H2O2 treatment introduces oxygen related defects and thus enhances chemisorption processes in ZnO NRs. These effects amplify interactions between the gas species and adsorbed oxygen and thus can influence sensing properties of ZnO NRs
    PracovištěÚstav fotoniky a elektroniky
    KontaktPetr Vacek, vacek@ufe.cz, Tel.: 266 773 413, 266 773 438, 266 773 488
    Rok sběru2017
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.